Waarom onze organisatie

Werken in een van de meest succesvolle IT-bedrijven en marktleiders in onze branche
Kennis en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel bij Bechtle
Legendarische teamuitjes, fridaydrinks en toffe incentives. “Because life isn’t all about working”

Wij bieden

Levenslang leren
Flexibele werktijden
Gedeeltelijk thuiswerk mogelijk

Over ons

Bechtle direct N.V. is een dochteronderneming van Bechtle AG; het grootste, merkonafhankelijke IT-systeemhuis van Europa. Wij zijn een van de meest succesvolle IT-bedrijven en marktleiders in onze branche. Ook in België zijn we al 20 jaar de vaste IT-partner voor de B2B sector. Van werkplek tot complete netwerkinfrastructuur, van kantoorapplicatie tot security management. De combinatie van directe verkoop van IT-producten met uitgebreide diensten van systeemhuizen maakt ons tot de toekomstgerichte IT-partner voor de middenstand, concerns en publieke opdrachtgevers. We zijn thuis in heel Europa en altijd dichtbij.

Met oog voor detail bouwen we aan een goede relatie met onze klanten, een samenwerking op lange termijn. Met ongeveer 70 collega’s in Pelt en bovenop 12 000 collega’s internationaal vormen we een sterk team voor onze klanten goed te adviseren op vlak van IT-noden.

We care for people, passion for IT. 


 



Onze waarden

Betrouwbaar
Voor ons is het belangrijk dat klanten volledig ontzorgd worden en dat zij erop kunnen vertrouwen dat hun IT-project van a tot z wordt afgehandeld.
Betrokken
Bechtle staat voor een betrokken relatie met zijn klanten, in zowel de publieke als de commerciële sector. Daarom krijgen alle klanten bij Bechtle een toegewijde accountmanager aangeduid.
Duurzaam
In alles wat we doen, kiezen we voor een duurzame en milieuvriendelijke aanpak. Hierdoor geven we vorm aan de wendbare, digitale toekomst van organisaties.

Bij Bechtle Direct NV zijn de volgende 9 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste interview
In een eerste kennismakingsgesprek met HR en de afdelingsverantwoordelijke maak jij kennis met ons bedrijf en leren wij jou kennen.
Interview met teamleader
Tijdens dit gesprek gaan jullie dieper in op de functie en de functiespecifieke competenties.
Interview met Manager
In een aflsuitend gesprek maak je ten slotte kennis met de afdelingsmanager.
Aanbod
Als de drie opeenvolgende gesprekken voor zowel jou als ons goed verlopen, mag je een contractvoorstel van ons verwachten.
Onboarding
Eerst en vooral WELKOM! Aan de hand van een persoonlijk onboardingsplan word je wegwijs gemaakt binnen onze organisatie, onze werkwijzen, systemen en processen.