Over ons

Lab9 Grafics, a division of Online Grafics nv, is vooral gespecialiseerd in het aanbieden van digitale oplossingen die uw business processen vereenvoudigen, verbeteren, versnellen en op elkaar afstemmen. Met zijn 41 werknemers is Online Grafics een gespecialiseerde IT-partner in de Belgische markt van de grafische online en offline communicatie. Onze klanten zijn onder meer drukkerijen, uitgeverijen, reclamebureaus, fotografen, web bedrijven en bedrijven met een eigen marketing afdeling. Door de sterke groei vnan Apple in scholen en de zakelijke markt startten we in 2012 de divisies Lab9 Education en Lab9 Business.

Lab9 Stores bvba is ons dochterbedrijf met 45 medewerkers gespecialiseerd in de verkoop van Apple producten naar de consument. Eerlijk advies en een uitstekende dienst na verkoop zijn voor Lab9 Stores even belangrijk als de verkoop zelf. Als Apple Premium Reseller met 7 exclusieve winkelpunten zorgen we voor de maximale beleving en begeleiding bij de aankoop van je Apple producten en accessoires.

Onze Lab9 Grafics klanten hebben behoefte aan moderne IT-oplossingen, meestal gebaseerd op Apple, om hun grafisch productieprocess af te stellen op de noden van de markt. Lab9 Grafics biedt hiervoor diverse oplossingen aan zoals desktop publishing, web- & tablet publishing, color management, computer to plate, digitaal drukken, groot formaat printen en IT-infrastructuur (servers, backup-systemen, raidoplossingen...).